Ennakkoliput helmikuun halliotteluihin JoMan toimistolta!

Joensuun Maila pelaa kaksi halli-SM- alkusarjan ottelua helmikuussa Joensuu Areenassa.

Halli-SM- alkusarja jatkuu Joensuun Mailan osalta perjantaina 21.2.2020 klo 18 Kiteen Palloa vastaan Joensuu Areenassa. Viikonlopun toisen ottelun joensuulaiset pelaavat sunnuntaina 23.2. klo 16 Imatran Pallo-Veikkoja vastaan.

Molempiin otteluihin myydään ennakkolippuja Joensuun Mailan toimistolla kahden viikon ajan 10.-21.2.2020. Toimisto on avoinna arkisin klo 10-15 ja löydät sen osoitteesta Kuurnankatu 7, 80100 Joensuu.

Lipun hinta yhteen otteluun on 5 euroa. Halli-SM- otteluihin pääsevät veloituksetta alle 12- vuotiaat, sekä yli 75-vuotiaat (Yli 75-vuotiaiden sisäänpääsyn tarjoaa Suomen seniorikodit.)

Kauden 2020 kausikorttilaisille on otteluihin vapaa sisäänpääsy! Jos olet vasta hankkinut kortin ja kortti ei ole vielä saapunut, niin ei hätää. Lipunmyynnissä on nimilista kaikista kausikorttilaisista, jonka kautta pääsee kulkemaan veloituksetta ottelutapahtumaan.

Etkö ole vielä hankkinut kausikorttia? Ei se mitään, lukaise tästä ohjeet kortin hankkimiseen ja varmista paikkasi halliotteluihin, sekä tulevaksi kesäksi Kerubi Stadionille: https://www.joensuunmaila.fi/liput/