Alajärven Ankkurit vieraaksi perjantain hellepeliin!

Koko Suomen vallannut lämpöaalto hemmottelee pesiskansaa perjantaina, kun Joensuun Maila kohtaa Alajärven Ankkurit Kerubi Stadionilla.

Ankkureiden alkukausi ei ole ollut helppo. Yhdeksästä pelaamastaan ottelusta joukkue on onnistunut raapimaan kasaan viisi pistettä. Ankkureiden edellinen ja samalla ainut voitto on toukokuun alusta, Superpesiskauden avauskierrokselta, jolloin Kankaanpään Maila kaatui Kitron pesäpallostadionilla.

Mutta ei ole ollut helppoa kotijoukkueellakaan, sillä Joensuun Mailan edelliset kolme ottelua ovat päättyneet tappioihin ja nyt kurssia lähdetään kääntämään voitolliseksi kotiyleisön edessä.

Viime kauteen verrattaessa Alajärven joukkue koki muutoksia, kun joukkueen selkäranka ja pitkän linjan Superpesispelaaja Aki Orava laittoi räpylän naulaan. Lisäksi joukkueesta vaihtoivat maisemaa Valtteri Kleemola ja Viljo Sillanpää, jotka ovat jättäneet aukkoja Ankkureiden sisäpeliin. Myös lukkariosasto koki muutoksen, kun Ville Väliaho vaihtoi maisemaa Alajärveltä Sotkamoon.

Perjantaina Ankkureiden riveissä pelaa joensuulaisyleisölle tuttu mies, kun viime kaudella JoMa-paidassa pelannut Ville Posti tekee paluun Kerubi Stadionille. Alajärveläisten tehokkain kotiuttaja alkukaudella on ollu jokerina pelaava Sami Mikkolanaho, joka on iskenyt 0+13=13 lyötyä juoksua. Ankkureiden lukkarina pelaa Miika Keski-Petäjä.

Perjantain ottelussa JoMan on saatava jälleen sisäpeli oikeille raiteille, jotta lyöjätykit Juha Niemi ja Aleksi Rautiainen pääsevät kotiutuspuuhiin. Joensuulaisten kokoonpano on alkukauden aikana elänyt loukkaantumisten vuoksi. Perjantain kokoonpano julkaistaan pelipäivän aamuna.

Ennen ottelua Karjalainen SportBarissa järjestetään pesisvisa, johon kaikki voivat osallistua. Visa alkaa klo 17.10. Karjalainen SportBarin löydät B1 ja C1- katsomoiden ylätasanteelta.

Osta liput matsiin tästä!