Kesän kuuma uutuus: JoMalle oma olut!

Joensuulainen Unison Brewing tuo markkinoille JoMan oman nimikko-oluen.

Joensuun Maila aloittaa yhteistyön joensuulaisen Unison Brewing Companyn kanssa.

Tuoreen yhteistyön hedelmänä on syntynyt kesäisen raikas JoMa-vehnäolut, joka debytoi Bolt Stadionilla tulevana perjantaina JoMa–Manse-huippuottelussa!

– Unison Brewing on hieno pohjoiskarjalainen taidonnäyte ja JoMalle luonteva kumppani omien panimotuotteiden saralla, kehuu JoMan toimitusjohtaja Matti Lindholm.

Ohra- ja vehnämaltaiden lisäksi JoMa Vehnä koostuu ripauksesta limeä ja minttua.

– JoMa Vehnä on yhtä kova suorittaja, kuin sen edustama joukkuekin. Vehnäolut leikittelee klassikkodrinkki Mojiton jalanjäljissä tuoden perinteiseen vehnäolueen pirskahduksen maukasta limeä kera raikkaan mintun. Tästä ei enää kisajuomat parane, kertoo Unison Brewingin olutmestari Joni Sormunen.

Olutta on saatavilla JoMan kotiotteluista Bolt Stadionilta ja jatkossa myös joensuulaisista vähittäiskaupoista sekä ravintoloista.

ajankohtaista

Bolt Stadionin ravintolamaailma uudistuu!

Joensuun Maila yhteistyöhön Hartwallin ja Jet Set Barin kanssa: legendaarinen Original Long Drink saapuu Bolt Stadionille.

Lue lisää

Joensuun kesä alkaa Mehtimäki LIVE:llä!

Pesäpallostadionin lavalle nousevat kesäkuussa Younghearted, Ida Paul & Kalle Lindroth, Spekti ja SANNI. Osta lippusi kesän aloitukseen Ticketmasterista!

Lue lisää